Welkom!

Welkom op mijn blog: Green Of Heart!

Graag neem ik jullie mee, in mijn dagelijkse leven vol met groene verhalen over onze tuin, de moestuin, de kruidentuin, de groei experimenten, kleine avonturen, maar natuurlijk ook de grote avonturen!

Ik ben een bezige bij, die zich graag inzet voor de tuin, voor mijn gezin en voor anderen. Waarbij zie je mij zitten? Bij het kijken van een goede Netflix serie, een goed boek, het lezen van blogs, en natuurlijk het schrijven van mijn eigen blog.

Klik en lees rond! Ik zou het geweldig vinden als je een bericht achter laat.

Met vriendelijke groet,

Lionne Braker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s