Cadeau uit eigen tuin

Ken je het gevoel dat je op visite gaat, en je wilt niet met lege handen komen? Bij iemand koffie drinken, mee eten, of een verjaardag? Wij hebben met familie en vrienden afgesproken om elkaar geen cadeaus meer te geven op verjaardagen, maar toch voelt het aankomen met lege handen vreemd.

Daar heb ik sinds deze zomer een oplossing voor! Neem iets mee uit de eigen tuin. In onze moestuin verbouwen we peultjes, tuinbonen, courgettes, aardbeien, diverse soorten tomaten, komkommers, frambozen, en daarnaast hebben we een kruidentuin.

Met de courgette was ik over enthousiast, want we hebben maar liefst drie courgette planten! Twee met groene vruchten, en één met gele vruchten. De productie die van deze planten afkomt is zo groot, dat we elk moment van de dag courgette kunnen eten. Dit zijn we niet van plan, en vandaar dat ik ze regelmatig weg geef.

Dus ook gisteren! Op de foto zien jullie een goed gevulde tas bestaande uit: Twee courgettes, cherrytomaten, Roma tomaten, salie, bieslook, oregano en tijm.   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s