Druilerige Dinsdag

Is een binnenzit dinsdag….

Het begon vanochtend al met binnen werkzaamheden op de school van mijn dochter. Elke dinsdagochtend ben ik samen met een andere moeder BiebMama op de basisschool in Delden. Dit doen we vrijwillig ter ondersteuning van de school en de Bibliotheek Hof van Twente.

Na anderhalf uur hebben alle kinderen een nieuw boek en kan ik huiswaarts, terwijl mijn dochter nog tot 14.15 op school zit. Dus wat doe ik dan op deze druilerige dinsdag? Ik maak mijzelf een warme chocolademelk en ga vervolgens aan de moestuin studie!

Vandaag begin ik met de lesstof voor de maand November. Ik zit halverwege de maand, dus datgene wat ik straks leer kan ik de komende twee weken uitvoeren op de moestuin. Ik leer vandaag over de grondbewerking, diverse manieren van zaaien, kiemgroenten en het onderhouden van de fruitbomen.

Meer informatie over ‘De Bibliotheek op school’ ? Zie: https://www.hofbibliotheek.nl/ontdek-de-bieb/detail/314-de-bibliotheek-op-school-dbos

Nieuwsgierig naar wat ik geleerd heb? Geef het aan, en wie weet schrijf ik mijn volgende blog over de maand november.

Maar eerst een broodje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s