Zomervakantie orientatië

Nog vijf maanden en dan gaan we met onze dochter op zomervakantie! Vorig jaar hebben we een kampeervakantie in eigen land gehad en komend jaar willen we naar Noorwegen. Voor ons beide is dit de eerste keer dat we naar Noorwegen gaan, dus we zijn beide nu zoekende naar routes, tips en de bijkomende kosten, om vervolgens eind van deze maand weloverwogen een boeking te maken.

Tijdens deze zoektocht kwam ik op de website van Natuur&Milieu, zij voeren een campagne voor een vakantie zonder vliegen. Dit spreekt mij aan! De vakantiegids vraag je online aan door middel van je e-mail adres en vervolgens ontvang je de gids enkele dagen later per mail.

Vanochtend heb ik tijd vrij gemaakt om onder het genot van een kopje koffie deze reisgids te bewonderen. Wow wat een gave bestemmingen en voor ieder wat wils! Van bounty eilanden en natuurreservaten tot stedentrips, en allen te bereiken door middel van een auto, trein of boot. Landen die ze benoemen zijn onder andere Engeland, Schotland, Finland en Bulgarije, maar geen Noorwegen. Dit jaar ga ik de gids niet gebruiken, maar ik ga hem zeker bewaren voor de komende jaren.

Terugkomend op Noorwegen: Wie heeft er tips voor ons? We willen reizen met onze eigen auto, +/- 20 dagen, we willen vele zien van het land en onze dochter van zes gaat uiteraard mee.

Liefs Lionne

Link voor de reisgids van Natuur & Milieu:

https://e.natuurenmilieu.nl/3/4/1651/1/SfObc4z_6jIcjBVtIeA5KIFmh8SChnJCpiVHuHcWcxdjl5zVw5YnAZWT-ywF5dUO?fbclid=IwAR0tpW6VOvTe0XxjWiPbNvlIw2s7qd1yaH-kLk541XOOVHgXZL20tzaCV4g

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s