Maandag HYGENIQ dag

Oftewel maandag poetsdag!

Sinds dat Quinty naar school gaat is de maandagochtend mijn ‘vaste’ poetsdag. Dit klinkt huiselijk, wellicht burgerlijk, maar voor mij is het een fijne gewoonte geworden. In het weekend laat ik de boel de boel, en op maandag fladder ik door het huis met een poetsdoek. Niet mijn favoriete bezigheid, maar wel een fijne start van de week.

Vandaag was het een extra fijne start, want ik heb ecologische schoonmaakproducten gewonnen van HYGENIQ door een winactie op het platform van Vettt. Ik wil stap voor stap mijn huishouden duurzamer maken, en daar passen reguliere schoonmaakmiddelen niet in. Vorige week was ik aan het neuzen op Facebook en kwam ik terecht op de winactie van Vettt; https://www.vettt.nl/ecologisch-schoonmaken-met-hygeniq/

Blogger Anique had de producten zelf uitgetest, was zeer enthousiast over het resultaat, en mocht zelfs producten weggeven door middel van een winactie! Ik bedacht me geen moment, en ik heb direct mijn motivatie ingezonden. Gelukkig maar, want ik heb een set van 4 flessen gewonnen!

Wie of wat is HYGENIQ?

” Next Generation cleaning; een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. Wij doen dit door 100% veilige, 100% effectieve en 100% ecologisch afbreekbare schoonmaakoplossingen te ontwikkelen.” https://www.hygeniq.nl/

Wat heb ik nu precies gewonnen?

  • Nare geurtjes verwijderaar
  • Oven & Grill reiniger
  • Kalkreiniger
  • 3-in-1 allesreiniger

De allesreiniger, de kalkreiniger en de nare geurtjes verwijderaar heb ik zojuist gebruikt. Het toilet is schoon, de badkamer is schoon, en de geurtjes verwijderaar heb ik gebruikt op een jas die naar vuur rook. De producten ruiken lekker, ze maken goed schoon, en mijn handen voelen fijn aan. Normaliter heb ik na het schoonmaken hele droge handen, maar dat heb ik nu niet. De oven reiniger heb ik nog niet gebruikt, want de keuken is nog redelijk netjes. Goede reden om de oven deze week veel te gebruiken. Ik ben enthousiast!

Vettt en HYGENIQ bedankt dat ik de winnaar ben van deze fijne producten!

Ben jij zelf een ouder en geregeld in Twente? Of woon je in Twente? Volg het platform van Vettt! Ze delen vele tips over uitjes, bezienswaardigheden, knutselen, uit eten, maar dus ook tips voor een kindvriendelijk huishouden. https://vettt.nl/

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Heb je nog tips voor een oven gerecht? Dan hoor ik graag van jou.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s