Wie ben ik

Ik ben Lionne Braker, 29 jaar, en ik woon samen met mijn partner en dochter in Delden.

De naam van mijn Blog is gebaseerd op de Queen of Hearts. Mijn Blog is begonnen met het maken van een mindmap. Wat wil ik allemaal delen van mijn leven? Wat vind ik interessant? Wat vind ik interessant om te delen met jou? Welke naam past hierbij? Telkens begon ik weer met Green; GreenThoughts, InterestingGreen, Greenfacts, Greeninterest, Queen of Green. Nee verrek, het moet zijn; Green of Heart.  

Met een woordspeling vanuit de naam: Queen of Hearts.

Sinds een jaar ben ik een leerling van het Bridge spel, dus voor mij is dit een leuke knipoog.  

Naast het gezinsleven en een baan, ben ik veel te vinden in onze tuin. Onze tuin hebben we afgelopen jaar zelf aangelegd, op basis van een eigen ontwerp (mede mogelijk gemaakt door de hulp van mijn vader). Eén van de wensen was een moes- en kruidentuin. Die is er ook gekomen, en met groot succes, want de oogst is groots. Uiteraard wil ik hier veel over vertellen.

Naast tuinieren is duurzaamheid een wekelijks terugkomend gespreksonderwerp in ons huishouden. Wat vinden wij duurzaam? En is een bepaalde keuze wel duurzaam? Wat is voor ons Duurzaamheid? Hoe kunnen we ons plastic afval reduceren?

Ik hoor graag wie je bent, wat je van mijn blog vind, of je zelf leuke tips hebt, of wellicht heb je zelf een blog?

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Met vriendelijke groet,

Lionne Braker